Medewerker Bediening
(oproepbasis)

Wie zijn wij?

Restaurant ‘De Handschoen’ is een prachtige boerderij gelegen in Zwolle Zuid. Er komt een diversiteit aan gasten, die bij ons voor bijna alles terecht kunnen, van dineren tot vergaderen en we zijn zelfs een officiële trouwlocatie. Naast dit alles heeft ‘De Handschoen’ een bijzonder karakter, mede omdat ons team voor een deel bestaat uit jongvolwassenen met een beperking die een eerlijke leer-/werkplek verdienen in onze maatschappij.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je bent onderdeel van een team dat samen verantwoordelijk is voor het verzorgen van een geslaagde dag of avond van onze gasten. Je werkt zowel ochtend, middag als avonddiensten. Je bent verantwoordelijk voor het serveren van dranken en gerechten, maar kan ook worden ingezet op het opnemen van bestellingen, aannemen van tafelreserveringen en afrekenen met gasten. Samen moeten we ervoor zorgen dat de gasten ‘De Handschoen’ tevreden verlaten.

Wie ben jij?

  • Je bent enthousiast en vind het leuk om in een ongedwongen sfeer gastvrijheid uit te dragen;
  • Je bent 2 á 3 avonden in de week beschikbaar;
  • Je bent woonachtig in omgeving van Zwolle;

Wat bieden wij jou?

  • Passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden;
  • Oproep contract voor bepaalde tijd;
  • Een gezellige en leuke werkomgeving;

Overige

  • Horeca ervaring is een pré, maar het gaat voornamelijk om je inzet en passie voor lekker eten en drinken;
  • Een positieve Verklaring Omtrent het Gedrag is een vereiste. Deze door ons wordt bij de gemeente aangevraagd.

Spreekt ons bedrijf en deze functie jou aan?

Dan ben jij wellicht de collega die wij zoeken ter versterking van ons bedieningsteam. Graag ontvangen wij zo snel mogelijk je motivatie en cv. Per mail, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. De heer J. Bartelds, bedrijfsleider. Je mag je sollicitatie natuurlijk ook persoonlijk langs komen brengen.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.