Durf jij het verschil te maken in het leven van de ander?

Omega Groep is een jonge organisatie voor zorg aan kinderen, jeugdigen en hun gezinnen en aan volwassenen met een beperking en/of psychiatrische problematiek. Wij bieden ambulante hulp, dagbesteding, logeer- en woonplekken in Flevoland, Overijssel, Friesland en Groningen.

Voor de regio Groningen zijn wij opzoek naar:

Ambulant begeleiders Groningen (24 uur)

Functieomschrijving:
De ambulant begeleider is in overeenstemming met de visie van Omega Groep in staat een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit van onze cliënten. Werken binnen Omega Groep is aansluiten bij het appèl wat de cliënt en zijn of haar gezin op je doet. Het professioneel handelen is, indien nodig, gericht op hulp en ondersteuning op alle facetten van het leven. Dit handelen komt voort uit de erkenning van de cliënt en een pro actieve houding. De hulpverlening vind plaats in de ontmoeting tussen begeleider en cliënt , omdat we geloven dat het leven verrijkt word door het persoonlijk contact tussen mensen. De contextuele visie helpt ons hierbij.

Wij vragen:
Wij zijn op zoek naar een vitale ambulant begeleider met een dosis levenservaring. We zoeken iemand die ervaring heeft met het begeleiden van cliënten met complexe problematiek en kennis heeft van LVB en psychiatrische problematiek. Ook ervaring in het bieden van opvoedondersteuning is een pré.

Je bent enthousiast, hebt een afgeronde relevante HBO opleiding, kennis van systeemgericht en methodisch werken en ervaart de contextuele benadering als helpend. Je bent bereid om indien nodig op onregelmatige tijden te werken. Verder verwachten we dat je goed kunt communiceren en dat je goed kunt aansluiten bij wat de cliënten nodig hebben.

Je bent SKJ-geregistreerd of bereid hiertoe.

Gezien de samenstelling van het team gaat bij gebleken geschiktheid onze voorkeur uit naar een man.

Wij bieden:

  • Een dienstverband van 24 uur per week.
  • De functie is ingedeeld in schaal 45
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg
  • Een enthousiast en gemotiveerd team

Heb je vragen? 
Dan kan je bellen Agnes van der Horst op 038-4552741 onze receptie verbind u graag met haar door.

Sollicitatie:
Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren, stuur dan je sollicitatiebrief uiterlijk 19 oktober 2018 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van ambulant begeleider Groningen.
Gesprekken zullen plaatsvinden op 23 oktober 2018 van 14.00 uur tot 16.30 uur.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.