DURF JIJ VERSCHIL TE MAKEN IN HET LEVEN VAN DE ANDER?

Wij zoeken per 1 september een HBO stagiaire (SPH, MWD, Social Work)

voor een jaarstage aan het Vensterhuis

 

De locatie:

Voor het Vensterhuis te Zwolle zijn wij op zoek naar een gedreven stagiaire met het lef om een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit van onze bewoners. Op deze locatie hebben wij 15 woonplekken gerealiseerd voor (jong) volwassenen die zelfstandig wonen en daarbij ondersteuning krijgen. Allen hebben hun eigen appartement in een complex waar ook begeleiding in nabijheid aanwezig is.

De begeleidingsstijl:

Werken bij Omega Groep is reageren op het appèl wat mensen op elkaar doen. De hulp en ondersteuning die je biedt is gericht op alle facetten van het leven. We delen in het leven van de bewoner op alle levensgebieden en bespreken deze, ook wanneer dit ongemakkelijk is voor jezelf en/of de bewoner en zijn/haar netwerk.

Binnen Omega Groep werk je in deze ontmoeting vanuit je gevoel, dat wordt gevormd op basis van je intuïtie, je kennis van de bewoner en je kunde. Er wordt gewerkt vanuit het idee van “samenleven met elkaar”, omdat we geloven dat leven wordt verrijkt door het persoonlijk contact met mensen. Vanuit deze relatie moet je je met elkaar bemoeien en iets vinden van de keuzes die iemand maakt.

Wij zoeken:

Mensen die zich aangesproken voelen in bovengenoemde begeleidingsstijl. Mensen met lef, visie en kundigheid die er zin in hebben om dit in te zetten in de relatie met onze bewoners en hun netwerk.
Mensen die ideeën hebben over hoe invulling te geven aan die relatie en er enthousiast over zijn om dit vorm te gaan geven binnen hun stage.

Wij bieden:

  • Een prettige werkomgeving waar het gaat om het gebruiken en ontwikkelen van je talenten.  
  • Een goed leerklimaat, waar veel ruimte is voor ontwikkeling
  • Een stagevergoeding volgens de CAO Gehandicaptenzorg.

Lijkt het jou boeiend om verschil te maken in het leven van deze bewoners, stuur dan je brief en cv z.s.m. naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Machteld Dijkslag , clustermanager: 06-20650822 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.