Invalkracht Klaverblad Almere

Durf jij het verschil te maken in het leven van de ander?

Omega Groep is een organisatie voor zorg aan kinderen, jeugdigen en hun gezinnen en aan volwassenen met een beperking en/of psychiatrische problematiek. Wij bieden ambulante hulp, dagbesteding, logeer- en woonplekken in Flevoland, Overijssel, Groningen en Friesland.

Voor de regio Flevoland zoeken wij per direct:

Een inval-begeleider voor de dagbesteding

Dagbesteding:

Bij onze locatie ‘Het Klaverblad’ in Almere-Haven begeleiden wij op een warme en liefdevolle manier jongeren in de leeftijd van (op dit moment) 12 tot 31 jaar. De jongeren bij Het Klaverblad hebben een (ernstige) ontwikkelingsachterstand in combinatie met een autisme spectrum stoornis en/of meervoudige beperking.

Wij vragen:

Wij zoeken een ervaren, enthousiaste, rustige en stabiele begeleider die in overeenstemming met de visie van Omega Groep een bijdrage wil leveren aan de levenskwaliteit van onze cliënten. Als begeleider kan je zelfstandig werken, duidelijk je grenzen aangeven en sta je stevig in je schoenen. Je hebt een open, lerende houding. Verder ben je concreet en duidelijk en werk je volgens de structuur van een dagprogramma. Je bent in staat om de relatie aan te gaan en om jezelf te reflecteren. Het is voor onze cliënten belangrijk dat je op een sensitieve responsieve manier met ze kan werken. Daarnaast zoeken we iemand die een creatieve en/of muzikale bijdrage kan leveren. Belangrijk is dat je vitaal bent en dus iets over hebt om te kunnen geven aan de ander. Het is van belang dat je in het bezit bent van een afgeronde opleiding op MBO-4 niveau tot HBO-niveau (bij voorkeur SPH).

Wij bieden:

Een uitdagende baan, met betrokken collega’s waar geen dag hetzelfde is. Een plek waar het ook gaat om jou. Op dit moment zal het gaan om een 0-uren inval contract. Maar door groei van onze organisatie mogelijk in de toekomst meer uren. We bieden een passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg met een aanvullende regeling woon-werk verkeer.

Sollicitatie:

Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatiebrief en CV onder vermelding van ‘vacature inval begeleider Klaverblad’ uiterlijk 20 april naar: Marlies van ’t Hof, clustermanager Omega groep via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op: www.omegagroep.nl

Heb je nog vragen? Marlies van ’t Hof wil ze graag beantwoorden: 06-23387654 (bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld